De signatuur van onze jonge chef.
La signature de notre jeune chef.

Op vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij  het menu"Young Chef" enkel in vijf gangen, het menu Altermezzo of à la carte.
Le vendredi soir et le samedi soir nous servons uniquement le menu 5 services Young Chef, le menu Altermezzo ou à la carte.

 

Rund West Vlaams Rood Tartaar, oester, rode biet
Boeuf rouge de Flandre occidentale Tartare, huitre, betterave rouge

Skrei Snijbiet, kool, vadouvan
Skrei Bette, chou, vadouvan

Wilde zeebaars* Zeeuwse mossel, limoenblad, chili
Bar sauvage * Moules de Zélande, limoenblad, piment

Pluma Katsoubushi, miso, knolselder
Pluma Katsuobushi, miso, céleri-rave

Ananas Hand van Buddha, curry
Ananas Main de Buddha, curry


Kazen  /  Fromages
Voor het dessert 14   /  ipv dessert 10 
   Avant le dessert 14   /  à la place du dessert 10 
 

4 gerechten  / 4 services  68 
Passende wijnen(excl. dessert) 32  / Bob 18 
   Accompagnement de vins (excl. dessert) 32  / Bob 18 

  1. 5 gerechten * / 5 services *   83 

Passende wijnen (excl. dessert) 40  / Bob 22 
   Accompagnement de vins (excl. dessert): 40  / 22 

 

De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel
Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Les menus sont servis pour la table entière.
Des changements peuvent être pris en compte.

Schotse langoustine Gemarineerd, avocado, yuzu
Langoustine d’Ecosse Marinée, avocat, yuzu
   Pouilly-fumé Ladoucette 2016

Wilde zeebaars Zeeuwse mossel, limoenblad, chili
Bar sauvage Moules de Zélande, feuille de lime, piment
   Vacqueyras “Les Christins” Famille Perrin 2015

Noordzeetarbot Aardappel, krab, Oscietra kaviaar
Turbot de la Mer du Nord Pomme de terre, crabe, caviar Oscietra
   Meursault Domaine Michelot 2016

Kalfszwezerik* Sjalot, knolselder, zwarte wintertruffel
Ris de veau Echalotte, céleri-rave, truffe d’hiver noire
   Frühburgunder Weingut Neiss 2015

Anjou duif Op de Mibraza geroosterd, aardpeer, hazelnoot
Pigeon d’Anjou Grillé au Mibraza, topinambour, noix
   Côte-Rotie “Les Triotes” Famille Garon 2016

Dame Blanche*

Mikan Kaneel, chocolade “Ecuador”
Mikan Cannelle, chocolat “Ecuador”

 

5 gerechten 115
passende TOPwijnen 85 / BOB 45

5 services 115
accompagnement de grands vins 85 / BOB 45
 

7 gerechten 135
passende TOPwijnen 95 / BOB 50

7 services 135
accompagnement de grands vins 95 / BOB 50

Menu Wintergevoel

Dit menu serveren we enkel op donderdag- & vrijdagmiddag.
Uw lunch wordt samengesteld met smaakvolle creaties geïnspireerd door de seizoenen.

Nous servons ce lunch uniquement les jeudi et vendredi midi.
Votre lunch sera composé de différentes préparations inspirées par les saisons.
 

Lunch 3 gangen / 3 services: 48 €
Passende wijnen (excl. dessert): 22 € / BOB 14 €

   Accompagnement de vins (excl. dessert): 22 € / BOB 14 €

Menu natuur

Vegetarisch 5 gangenmenu volgens inspiratie van het moment.
5 gangen   75 € pp

Le menu nature

Menu végétarien 5 services selon l’inspiration du moment.

5 services   75 €

Eerst / D'abord

West-Vlaams rood rund Tartaar, oester, rode biet  30
Boeuf rouge de Flandre occidentale Tartare, huitre, betterave rouge

Skrei Snijbiet, kool, vadouvan  32
Skrei Bette, chou, vadouvan

Schotse langoustines in 2 bereidingen  55
- Rauw gemarineerd, avocado en yuzu
- Grote langoustine kort gebakken, suquet

Langoustines d’Ecosse en deux préparations
- Crue marinée, avocat et yuzu
- Grande langoustine snackée, suquet

Imperial Heritage Osciëtra Caviar   Gepocheerd hoeve-ei, bieslook, gerookte aardappel  65
Imperial Heritage Osciëtra Caviar Oeuf de ferme poché, ciboulette, pomme de terre fumée
 

Daarna / Ensuite

Wilde zeebaars Zeeuwse mossel, limoenblad, chili  48
Bar sauvage Moules de Zélande, feuille de lime, piment

Noordzeetarbot 6+ Béarnaise van krab en algen, aardappel  65 pp
Turbot de la Mer du nord 6+ Béarnaise de crabe et d’algues, pomme de terre
(min 2 cvts) 

Pluma Katsuobushi, miso, knolselder  40
Pluma Katsuobushi, miso, céleri-rave

Anjou duif Op de Mibraza geroosterd, aardpeer, hazelnoot  48
Pigeon d’Anjou Grillé au Mibraza, topinambour, noix
 

Desserts

Banaan Sesam, yuzu   15 
Banane Sésame, yuzu

Chocolade "Ecuador 70%" Mikan, kaneel, mandarijn  15 
Chocolade "Ecuador 70%"Mikan, cannelle, mandarine

Dame blanche Vers gedraaide vanilleroommijs, chocolade, geslagen room   15 
Dame blanche Glace vanille maison, chocolat chaud, crème fouettée

Kazen Geaffineerd door Crèmerie Saint-Siméon   15 
Fromages Affinés par la Crèmerie St-Siméon


Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen, vragen wij u om vanaf 5 personen voor één van onze menu’s te kiezen.

 A partir de 5 personnes, afin de garantir la qualité de nos produits et du service, nous vous demandons d’effectuer votre choix parmi nos menus.